Ціна гаджета поки залишається невідомою / фото twitter/simransingh931

Напередодні презентації нового планшета Huawei MatePad Pro до мережі витекло багато фотографій, пов'язаних з цим пристроєм.

Читайте такожMicrosoft показала складаний планшет з двома екранами: що в ньому цікавого (відео)

Про це повідомляє портал ITC.ua.

Відео дня

"До об'єктивів камер потрапили, роздрібна упаковка, аксесуари, власне пристрій. Крім того, опубліковані рендери та технічні характеристики цієї моделі", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що планшет Huawei MatePad Pro оснащений флагманським процесором Kirin 990 і акустичною системою від Harman Kardon. Завдяки іншим джерел стало відомо, що новинка містить 10,8-дюймовий дисплей з роздільною здатністю 2K, чотири динаміки, підтримує зворотний бездротову зарядку і комплектується стилусом M-Pencil. При цьому стилус має масу 14 грамів, забезпечує до 10 годин автономної роботи після зарядки протягом однієї години. Пристрій підтримує 6 різних жестів введення і затримки на рівні 20 мс. Місткість батареї планшета становить 7250 мА-год.

фото twitter/simransingh931

Також в мережі були опубліковані фотографії реального зразка MatePad Pro. Вони публікувалися в огляді пристрою. Пізніше матеріал було видалено з сайту, судячи з усього, публікація виявилася передчасною. Проте вдалося зберегти фотографії, що демонструють планшет разом з обкладинкою-клавіатурою та стилусом.

Офіційна презентація планшета Huawei MatePad Pro очікується вже сьогодні. Пристрій буде доступний в різних варіантах колірного виконання, але його ціна наразі не уточнюється.