Затримка поїздів пов'язана зі знеструмленням окремих ділянок / Ілюстрація REUTERS

Через ракетну атаку Росії на Україну "Укрзалызниця" повыдмляє про затримки поїздів в результаті знеструмлень на Одещині, Львівщині, Сумщині, Харківщині та Донеччині

Як повідомляє прес-служба УЗ, з затримкою понад 30 хвилин рухаються 6 поїздів з 46:

№77/78 Ковель - Одеса (+1:07);

Відео дня

№743/744 Київ - Львів (+0:54);

№91/92 Одеса - Харків (+0:42);

№191/192 Одеса - Краматорськ (+0:42);

№787/788 Шостка - Київ (+0:30).

Пересадку пасажирів Інтерсіті+ №712 Київ - Краматорськ на резервний поїзд далекого сполучення під теплотягою успішно завершено, поїзд вирушить із Краматорська до столиці орієнтовно на 2 години пізніше розкладу: просимо слідкувати за оголошеннями на вокзалі. У разі необхідності для розвезення пасажирів по Києву у комендантську годину буде задіяно автобусні шатли.

Ракетна атака 26 січня:

По всій Україні вранці було оголошено повітряну тривогу. Ворог б'є по Україні ракетами. У ряді областей відбулися екстрені відключення електроенергії.

Повідомляється про прильоти в деяких областях. Є жертви. Зараз атака ще триває.

Удари окупантів по енергосистемі України:

З жовтня 2022 року Росія намагається знищити енергетичну систему України, залишивши українців без електрики, опалення, водопостачання та зв'язку.

Перша серйозна ракетна атака на об'єкти критичної інфраструктури України була 10 жовтня 2022 року. З того моменту по всій країні почалося аварійне вимкнення електропостачання.

Станом на 23 січня 2023 року енергосистема України пережила 12 ракетних атак ворога та 14 ударів БпЛА по енергооб'єктах. Понад 10 ГВт основних встановлених потужностей недоступні українській енергосистемі і знаходяться під контролем ворога. Це найбільша в Україні та Європі Запорізька АЕС, Запорізька ТЕС, Луганська ТЕС, Вуглегірська ТЕС, Каховська ГЕС.

Вас також можуть зацікавити новини: