Правоохоронці відправили групи спецназівців на вертольотах на виборчі округи №50 та №64, як превентивні заходи для недопущення правопорушень.

Читайте такожСупровід бюлетенів з окружкомів до ЦВК забезпечуватиме спецназ

Про це в ефірі Громадського заявив прес-секретар Міністерства внутрішніх справ Артем Шевченко.

Шевченко заявив, що правоохоронці вчасно задіяли превентивні заходи щодо посилення дільниць групами спецназу, яких швидко "скинули" вертольотами системи авіабезпеки МВС.

Шевченко додав, незважаючи на те, що в цих округах і ще в двох "потенційні проблеми щодо перерахунку голосів, чи є певне зволікання у встановленні результатів", цими діями поліція показала тим, у кого "можливо були якісь наміри" влаштувати безлади і правопорушення, що "цього не варто робити".

"У нас вистачить сил і коштів, а головне - рішучості і політичної волі - стримати всі можливі правопорушення і довести до логічного завершення ті кримінальні провадження, які вже розпочато", - резюмував він.

Як повідомляв УНІАН, на округ №50 у Покровську Донецької області, де раніше протестували проти порушень, поліція на вертольоті доставила зведений загін спецпідрозділу тактико-оперативного реагування.

Нацполіція також направила в Житомирську область вертоліт зі спецназом ТОР - для забезпечення правопорядку під час підрахунку голосів на виборчий округ №64.