Valve розпродає останню партію контролерів Steam / store.steampowered.com

Компанія Valve розпочала «Осінній розпродаж», в рамках якого пропонує купити фірмові ґеймпади Steam Controller всього за $5. Правда доступні до купівлі вони тільки в США.

Така низька ціна обумовлена тим, що це остання партія контролерів і більше їх виробляти не будуть. Компанія Valve офіційно підтвердила це, повідомляє видання The Verge.

Що таке Steam Controller

Steam Controller – це ігровий ґеймпад від компанії Valve, головною особливістю якого є наявність двох трекпадів зі зворотним тактильним зв'язком. Кожен трекпад також є кнопкою. Контролер може емулювати клавіатуру і мишу, що за задумом повинно було додати зручності при грі на ньому в стратегії. Створюючи цей ґеймпад Valve планувала поєднати досвід консольного та ПК-геймінгу. Сам Steam Controller був створений в підтримку Steam Machines - лінійки комп'ютерів, які повинні були стати чимось середнім між ПК і приставками. Однак ні Steam Machines, ні Steam Controller не залучили достатньої кількості користувачів і Valve вирішила зупинити їх виробництво.

Відео дня

Читайте такожПерші подробиці нової частини легендарної Half Life

Нагадаємо, компанія Valve зараз працює над лінійкою власних шоломів віртуальної реальності Index. Для цієї платформи вже наступної весни вийде гра Half-Life: Alyx.