Олександр Костилев отримав блокування свого облікового запису на Twitch / csgo.starladder.com

Український гравець команди NAVI по CS:GO Олександр Костилєв, відомий під ніком S1mple звернувся до Twitch з проханням припинити партнерство із платформою. Про це кіберспортсмен написав на своїй сторінці в Twitter.

«Не можу зняти партнерство через бан, будь ласка, зроби це за мене, Twitch», - написав Олександр, який сьогодні отримав блокування свого облікового запису і тепер не може самостійно в нього зайти, щоб скасувати партнерство з популярною геймерської стрімінговою платформою Twitch.

Олександр вважає, що його канал заблокували незаслужено. «Ще один бан. Дурний Twitch не розуміє різниці між різними значеннями одного й того ж слова залежно від контексту. Я втомився проводити стріми на цій жахливій платформі, постійно підбираючи правильні слова. Якщо ви даєте бани просто так, то ці правила повинні бути однаковими для всіх стримерів», - написав Костилєв.

Відео дня

Нагадаємо, це вже друге блокування каналу Костилєва на Twitch. У серпні 2019 року він отримав тимчасовий бан за «розпалювання ненависті до людини або групі осіб», коли в жартівливій формі образив гравця Кирила Михайлова (Boombl4). Тоді блокування аккаунту тривало тиждень. Як довго буде діяти поточний бан — невідомо.