Творці Journey to the Savage Planet будуть робити ексклюзиви для Stadia / ign.com

Компанія Stadia Games and Entertainment купила студію Typhoon, щоб та займалася створенням ексклюзивних ігор для «хмарного» сервісу Google Stadia. Про це у своєму акаунті в Twitter заявила Typhoon Studios.

Студія Typhoon була створена у 2017 році. В її команду увійшли розробники, які працювали над такими проектами, як Batman: Arkham City, Assassin's Creed 3 та Far Cry 4. За три роки з моменту заснування Typhoon Studios створила симулятор виживання Journey to the Savage Planet. Реліз гри намічений на 28 січня 2020 року на ПК, PS4 і Xbox One.

Трейлер Journey to the Savage Planet

Після випуску Journey to the Savage Planet студія Typhoon займеться створенням ексклюзивних ігор для сервісу «хмарного» геймінгу Google Stadia.

Що таке Google Stadia

Google Stadia – це хмарний потоковий ігровий сервіс, який дозволяє грати в сучасні ігри навіть на слабких комп'ютерах, оскільки самі ігри запускаються на серверах Stadia. Гравцям потрібен тільки хороший доступ до швидкісного інтернету. Для гри в дозволі 4K при 60 к/с знадобиться інтернет зі швидкістю 35 Мбіт/с. Для дозволу Full HD буде достатньо 20 Мбіт/с, а при 720p вистачить і 10 Мбіт/с. Місячна підписка на Google Stadia обійдеться американським геймерам в $10 в місяць, а європейським — 10 євро. Крім того, за $70 гравці отримають фірмовий контролер. А за $130 отримають пакет founder's Edition, в який увійдуть ґеймпад в кольорі Night Blue, адаптер Chromecast Ultra, три місяці передплати на двох і шутер Destiny 2.