Patapon 2 Remastered - ексклюзив для PS4 / youtube.com

Нещодавно на Playstation 4 вийшла гра Patapon 2 Remastered – оновлена версія двомірного ритм-платформера в жанрі симулятора бога. Гравці залишилися не дуже задоволені ремастером. На агрегаторі рецензій Metacritic гра отримала 76 балів від критиків і 6,3 бала від гравців.

Що таке Patapon 2

Patapon 2 – це продовження двомірного ритм-платформера в жанрі симулятора бога. Гравець в ролі божества веде армію маленького племені в бій проти завойовників. Керувати армією треба за допомогою чотирьох священних барабанів. Для різних дій племені потрібно набивати різний ритм. Всього в грі понад 60 ритмів. І щоб маленькі воїни робили все правильно, гравцеві потрібно потрапляти в такт.

Загалом гравці лають Patapon 2 Remastered за наявність технічних помилок і відсутність багатокористувацького режиму.

«Тут приголомшлива графіка і поліпшені анімації персонажів. Але немає кооперативу – ні локальної, ні онлайн!», - каже користувач під ніком SamFred05

«Ця гра ніколи не повинна була бути випущена в такому стані. Багато глюків. Немає оптимізації звукового супроводу. Не купуйте або поверніть гроші як можна швидше», - пише PS4Guru.

«Patapon 2 Remastered змушує знову і знову закохуватися в цих чарівних окатих створінь. Тут унікальний ігровий процес, який затягує. Але тупий дизайн і напружені битви можуть відбити бажання грати. У Patapon 2 Remastered є свої недоліки, але це ексцентрична і чарівна гра, яка врешті-решт змусить вас танцювати у своєму ритмі», - пише видання Push Square.

«Patapon 2 – це класика. І якщо ви ще не грали в неї, то обов'язково зробіть це. І хоч Remastered не виглядає оновленим, він все ж примудряється бути повним зачарування і викликів», - пише портал Video Chums.

Трейлер Patapon 2 Remastered

Нагадаємо, гра Patapon вийшла на портативну приставку PSP у 2007 році. На цю ж платформу вийшли два сиквела. У 2017 році перша частина гри була адаптована для консолі PS4. З того часу ходили чутки про вихід ремастер-версії Patapon 2. Однак його реліз стався лише 30 січня 2020 року.