Кадр з гри Just Cause 4 / store.playstation.com

В магазині цифрової дистрибуції Epic Games Store стартувала роздача візуальної новели Wheels of Aurelia та пригодницького екшену Just Cause 4. Отримати ігри безкоштовно можна до 23 квітня.

Трейлер Just Cause 4

Що таке Just Cause 4

Just Cause 4 – це четверта частина гри про пригоди спецагента Ріко Родрігеса. Сюжет розгортається у вигаданій південноамериканській країні під назвою Соліс. Тут Ріко належить битися зі злочинною організацією "Чорна рука", яка неодноразово допомагала диктаторам прийти до влади в різних країнах. В найкращих традиціях серії, гравця чекає відкритий світ, повний небезпек, вибухів і пригод. В арсеналі Ріко гак-кішка і вингс'ют, за допомогою яких можна легко і швидко переміщатися по локації. А для битв з ворогами – великий набір різноманітної зброї. В Just Cause 4 з'явилися екстремальні погодні ефекти, включаючи хуртовини, пилові бурі, торнадо і блискавки. Система динамічної погоди додає в гру ще більше безумства та руйнувань.

Отримати Just Cause 4 безкоштовно можна тут.

Трейлер Wheels of Aurelia

Що таке Wheels of Aurelia

Wheels of Aurelia – це графічна новела в стилі ізометричної гонки. Дії гри відбуваються в Італії 70-х років. Головна героїня, дівчина Лелла, подорожує по дорогах західного узбережжя країни. На гравця чекають мальовничі місця, погоні, нелегальні вуличні перегони та зустрічі з цікавими персонажами.

Отримати Wheels of Aurelia безкоштовно можна тут.

Нагадаємо, в іншому онлайн-магазині, PS Store, зараз проходить акція Play At Home, в рамках якої гравцям дарують збірник Uncharted: The Nathan Drake Collection, а також пригодницьку гру Journey. Акція триватиме до 6 травня.