Farming Simulator 22 можна безкоштовно забрати в Epic Games Store / фото GIANTS Software

Магазин Epic Games Store запустив безкоштовну роздачу гри Farming Simulator 22. Це давно визнаний мільйонами гравців популярний симулятор ферми, перша серія якого вийшла ще в далекому 2008 році.

Безкоштовна роздача триватиме до вечора 30 травня. Що Epic Games Store почне роздавати через тиждень, невідомо, але, за чутками, це буде якась ААА-гра.

Детальніше про Farming Simulator 22

  • Як і випливає з назви, геймерам пропонують випробувати себе в ролі фермера і протестувати безліч сільськогосподарської техніки.
  • Головна фішка гри в тому, що вона дає змогу гравцеві повністю керувати всіма дрібницями, що відбуваються на фермі, включно з різними сезонами для посівів, ланцюжками виробництв тощо. А взимку можна зайнятися виробництвом або переробкою сільгосппродукції.
  • Може здатися, що проєкт доволі нішевий, але на піку в нього зіграло понад 100 тисяч осіб, а прямо зараз, через майже три роки з моменту релізу, у грі знаходиться 30 тис. користувачів. У Steam 92% геймерів відгукуються про гру позитивно (понад 50 тис. рецензій).

Якщо ви пропустили травневі релізи, УНІАН склав топ найцікавіших ігор для ПК і консолей цього місяця. Окрім продовження Hellblade, з'явилася оновлена версія інді-класики, а один із найкращих ексклюзивів PlayStation нарешті заглянув на ПК.

Також не пропустіть новий трейлер Black Myth: Wukong. У топі "вішлістів" Steam просто зараз він посідає перше місце, обійшовши STALKER 2, Frostpunk 2 і Hollow Knight: Silksong.

Вас також можуть зацікавити новини: