У Epic Games Store безкоштовно роздають гру-платформер LOVE / фото Steam

Сервіс Epic Games Store запустив роздачу чергової гри. Протягом тижня (до вечора 25 січня) геймери можуть поповнити свої бібліотеки піксельним платформером LOVE.

Ця гра була створена однією людиною і пропонує мінімалістичний платформер з акцентом на складність. Хоча складність може виявитися високою, тайтл дозволяє встановлювати свої власні контрольні точки. У стандартному режимі для завершення гри за один прохід дається всього 100 життів.

Сама гра вийшла в 2014 році і має понад 92% позитивних відгуків в Steam. Гравці хвалять піксельний ретро-стиль, хардкорні рівні і наявність режиму для спідранерів.

А вже ввечері 25 січня розпочнеться безкоштовна роздача пісочниці Infinifactory. У ній треба будувати фабрику і стежити за виробництвом. В Steam гра продається за 515 грн, її оцінка – 95% позитивних відгуків.

Ігровий рік 2024 вже почався з тріумфального повернення "Принца Персії", а до кінця місяця геймери отримають продовження культової серії файтингів, одну з найкращих ігор сучасності в новій обгортці і декілька інших цікавих тайтлів. УНІАН зібрав п'ятірку ігор січня, які варто додати в список бажаного.

Нове покоління Nintendo Switch теж на підході. Свіжі чутки вказують на те, що портативна консоль отримає 120-герцовий екран і буде коштувати $400. А вийде вона нібито вже дуже скоро.

Вас також можуть зацікавити новини: