У Epic Games Store безкоштовно роздають Train Valley 2 / Скріншот з гри

У магазині Epic Games Store не припиняються щотижневі роздачі ігор. На цей раз адміністрація сервісу пропонує всім охочим отримати Train Valley 2 – одного з найкращих представників симуляторів будівництва. В Steam у гри 91% позитивних відгуків. 

Акція триватиме до 20 липня,18:00 за київським часом. Через тиждень магазин порадує користувачів проєктом під назвою Murder by Numbers. Також будуть роздавати The Elder Scrolls Online.

Детальніше про Train Valley 2

  • Train Valley 2, за жанром – це залізнична економічна головоломка. Сюжетний режим включає 50 рівнів і десятки видів локомотивів і вагонів.
  • Також в грі є редактор рівнів. Тобто, можна випробувати рівні, створені іншими гравцями, або створити власні.
  • "Якщо ви коли-небудь хотіли вирішувати складні логістичні завдання, уявляли себе залізничним магнатом або просто любите головоломки – тут є чим зайнятися, навіть якщо ви ніколи не грали в Train Valley", – говориться в описі гри.

Літо, як правило, вважається в ігровій індустрії періодом затишшя. На відміну від червня, в найближчі два місяці релізів буде самий мінімум, а цікавих і того менше. Так чи інакше, навіть в такій ситуації знайдеться, у що пограти. УНІАН розповідав про найочікуваніші ПК-ігри липня 2023.

А вже на початку вересня вийде, мабуть, одна з найбільш очікуваних ігор взагалі – Starfield. УНІАН розповідав про ентузіаста, який зібрав всі дані по грі в один документ – в ньому понад 1000 сторінок. Загалом, є що вивчити перед релізом.

Вас також можуть зацікавити новини: