В Epic Games Store віддають метроідванію Islets / фото EGS

У магазині Epic Games Store стартувала чергова безкоштовна роздача. Цього разу віддають високооцінену метроідванію, яка точно потішить фанатів жанру.

Додати Islets у свою бібліотеку можна до 4 квітня. А через тиждень Epic Games Store почне дарувати The Outer Worlds: Spacer's Choice Edition і Thief (2014).

Докладніше про Islets

  • За жанром, це метероїдванія, в якій гравці беруть на себе роль дивовижної істоти, на ім'я Айко. Він мандрує розділеним на фрагменти світом і намагається об'єднати його в одне ціле. На гравців чекають різноманітні локації, чарівні персонажі та епічні боси.
  • Islets нагадує спрощену версію Hollow Knight і сподобається тим, хто тільки починає знайомство з платформерами та метроідваніями. Гру хвалять за цікаве дослідження світу, а також приємні візуальну стилістику і музичний супровід.
  • В Steam у Islets винятково позитивні користувацькі огляди – 96% гравців рекомендують гру до проходження.

Якщо ви пропустили свіжі ігрові новинки, Valve назвала найкращі нові ігри в Steam - до добірки потрапив драйвовий екшен, ремейк культової RPG, автомобільний вижівач і ще багато чого цікавого.

А журналісти ділилися враженнями про Stellar Blade – новий ексклюзив для PS5, який називають ідеальною сумішшю NieR і Sekiro. Гра виходить уже 26 квітня, а до виходу всі охочі зможуть пограти в демо-версію.

Вас також можуть зацікавити новини: