Нова версія DualSense працюватиме до 12 годин без підзарядки / фото Sony

Незважаючи на адаптивні тригери та тактильний зворотний зв'язок, DualSense для PS5 далекий від досконалості. Найбільший його мінус – час автономної роботи. Якщо вам пощастить, він протримається 8 годин від однієї зарядки, однак, схоже, на підході оновлена версія контролера під назвою V2.

Пристрій вже з'явився на сайті Best Buy, хоча ніякого анонсу не було. В плані дизайну контролер ніяк не відрізняється від оригінальної версії DualSense, але серед його особливостей згадується 12 годин автономної роботи і навіть зарядна станція в комплекті.

Ціна за оновлений геймпад –  $89. Як у випадку з базовою моделлю PS5 і PS5 Slim, новий DualSense, ймовірно, замінить старий. Це також може означати близьке зниження цін на старі запаси.

Відео дня

На канадському Best Buy з'явилася сторінка DualSense V2

Офіційно Sony не анонсувала нову версію геймпада DualSense, але якщо його сторінка вже з'явилася в американському магазині, то, ймовірно, вихід не змусить себе чекати.

Нагадаємо, минулого року Sony випустила свій аналог геймпада Xbox Elite – DualSense Edge. На ньому можна перепризначати або відключати окремі кнопки, а також регулювати чутливість і мертві зони стіків. У Європі за нього просять 240 євро.

Також Sony вже працює над PS5 Pro з більш потужним залізом. За чутками, консоль буде орієнтована на постійний фреймрейт при роздільній здатності 4K, також буде додано режим продуктивності в 8К. Реліз очікується в листопаді 2024 року.

Вас також можуть зацікавити новини: