Fight Night Champion - поки що остання частина серії / фото Electronic Arts

Довірений інсайдер Том Хендерсон, який неодноразово розголошував правдиву інформацію про Call of Duty і Battlefield, поділився цікавою новиною. За його словами, Electronic Arts збирається воскресити Fight Night — знамениту серію боксерських симуляторів.

Інформатор отримав доступ до внутрішнього листа ЕА, де згадувалася поки ще не анонсована гра. Видавництво вже почало її розробляти, але зіткнулося з несподіваними труднощами. Через конкуренцію на ринку Electronic Arts не зуміла знайти потрібних фахівців для виробництва Fight Night. А перенаправляти на проект старших розробників з команди UFC 5 компанія не захотіла. Це могло б негативно вплинути на якість згаданої гри, яка повинна вийти в кінці 2022 року.

Відсутність людських ресурсів змусила ЕА тимчасово призупинити виробництво Fight Night. До гри повернуться після випуску UFC 5, а її реліз відбудеться приблизно в 2024 році.

Відео дня
Fight Night Champion / фото Electronic Arts

Що відомо про нову Fight Night

  • За допомогою свіжого проекту Electronic Arts хоче закріпитися на ринку файтингів.
  • Нові частини франшизи перестали виходити через дорогі ліцензії на використання зовнішності знаменитих боксерів і арен.
  • Ідею нової Fight Night запропонував промоутер Тайсона Ф'юрі Едді Хірн. За його словами, публіка завжди реагує позитивно, коли чує про відродження франшизи.