Кейт Бланшетт виконає головну роль у майбутній екранізації гри / фото REUTERS

Актриса Джеймі Лі Кертіс, відома за фільмом "Ножі наголо" опублікувала в мережі перше фото зі знімального майданчика фільму за мотивами гри Borderlands. На ньому можна побачити Кейт Бланшетт в ролі головної героїні Ліліт.

Як зазначила Джеймі Лі Кертіс на своїй сторінці в Твіттері, знімок вона зробила сама. А в кадрі можна роздивитись лише силует Кейт Бланшетт без конкретних деталей.

Кейт Бланшетт в образі Ліліт / фото twitter.com/jamieleecurtis

"Це Ліліт – наша легендарна героїня з поганим характером, вбивця психів і шукачка Сховищ", – написала Лі Кертіс.

Відео дня

Про сюжет екранізації Borderlands

Стрічка за мотивами Borderlands розповість про сирену на ім'я Ліліт (Кейт Бланшетт). Вона повертається на рідну планету Пандора, щоб знайти зниклу дочку могутнього торговця зброєю Атласу. Для свого завдання Ліліт збере команду. До неї увійдуть наступні голлівудські зірки:

  • Комік і актор Кевін Харт ("Джуманджі: Поклик джунглів") зіграє колишнього елітного найманця Роланда;
  • Джеймі Лі Кертіс ("Дістати ножі") постане в образі безрозсудного вченого на ім'я Патриція Танніс;
  • Джек Блек ("Школа року") виконає роль балакучого робота Залізяки;
  • Боксер Флоріан Мунтяну ("Крід 2") зіграє громилу Кріга;
  • Аріана Грінблатт ("Дуже погані матусі 2") виконає роль Крихти Тіни.

Головного лиходія фільму, голову збройової корпорації Atlas зіграє Едгар Рамірес, відомий за роллю Джанні Версаче в серіалі "Американська історія злочинів".

Про виробництво фільму

Зйомки стрічки стартували у квітні цього року. Режисером екранізації Borderlands став Елай Рот, за плечима якого такі картини, як "Хостел" і "Будинок з годинником у стінах". Сценаристом фільму виступив Крейг Мейзін, відповідальний за серіал "Чорнобиль" від HBO, а також екранізацію іншої гри – постапокаліптичного блокбастера The Last of Us.

Нагадаємо, перша частина фантастичного шутера Borderlands від компанії Gearbox Software вийшла у 2009 році на PS3, Xbox 360 та ПК. Гру тепло зустріли, як критики, так і геймери.