Riot Games розповіли про новий проект / фото leagueoflegends.com

У Riot Games розповіли, на якій стадії зараз нова MMO у світі League of Legends, яку анонсували ще у 2020 році. Чутки про можливе створення подібної гри ходили ще з 2015 року.

Співзасновник Riot Games Марк Мерілл написав у соцмережі X ( колишній Twitter), що проект перезапустили і робота над ним вже стартувала.

"Після довгих роздумів та обговорень якийсь час тому ми вирішили змінити напрямок розвитку проекту. Це рішення далося нам нелегко, але воно було необхідне. Початкове бачення не надто відрізнялося від того, у що ви можете грати сьогодні. Ми не віримо, що ви хочете отримати MMO гру, в яку вже грали, в оболонці Runeterra; щоб по-справжньому реалізувати потенціал Runeterra та виправдати неймовірно високі очікування гравців у всьому світі, нам потрібно зробити щось, що дійсно відчуватиметься як значна еволюція жанру", - наголосив він.

Відео дня

За словами Мерілла, до команди увійшли розробники ветерани та "пристрасні гравці у ММО". Вони дуже мотивовані і хочуть подолати це величезне завдання.

"Ми почали закладати основу для такого повороту нещодавно, і за останній рік під керівництвом Віджа Тхаккара ми створили ключові елементи технічного фундаменту для створення такої амбітної гри, про яку говоримо. Ми вдячні Віджаю за його лідерство та за те, що в майбутньому він входитиме до команди керівництва гри, обіймаючи посаду технічного директора", - розповів співзасновник Riot Games.

Однак він визнав, що попри увесь згаданий позитив, перезапуск проекту означає потужний його відкат назад, а тому готову гру ми можемо побачити ще дуже не скоро.

"Перезапуск нашого шляху розвитку також означає, що ми "сидітимемо в темряві" протягом тривалого часу - можливо, кілька років. Це мовчання допоможе команді зосередитись на неймовірному обсязі майбутньої роботи. Ми розуміємо хвилювання та передчуття, що супроводжують появу нової інформації, але ми просимо вас довіритися цій спокійній фазі", - підсумував Мерілл.

На щастя, планета Runeterra, на якій живуть персонажі League of Legends, має дуже розширену історію, а тому до послуг студії значний обсяг матеріалу, від якого можна відштовхуватись. Крім того, до уваги можна взяти Безодню та Світ духів.

Всесвіт LoL - відомі проекти

  • У 2021 році під егідою Riot Forge були випущені Ruined King: A League of Legends Story (тактична RPG про протистояння з Вієго і його Чорним туманом) і Hextech Mayhem: A League of Legends Story (ритмічна гра про Зіггса) від студій Airship Syndicate і Choice Provisions відповідно.
  • Крім того, Riot Forge анонсувала пригоду Song of Nunu: A League of Legends Story з розповіддю історії Нуну і Віллумпа.
  • Минулого року УНІАН розповідав про The Mageseeker: A League of Legends Story - нову одиночну гру у всесвіті League of Legends. У центрі сюжету опиняться королівство Демасія, де заборонена магія, та Сайлас.
  • Згодом на горизонті замаячила екшен-платформер Convergence: A League of Legends Story з Екко в ролі протагоніста.

Вас також можуть зацікавити новини: