Counter-Strike: Global Offensive / фото Valve

В Counter-Strike: Global Offensive є термін "Ас". Він позначає гравця, який зумів самотужки знищити ворожу команду. Таке трапляється вкрай рідко, а вбивство всіх супротивників одним пострілом — це взагалі нонсенс. Але саме таким досягненням нещодавно відзначився умілець під псевдонімом sp1cay.

Користувач опублікував уривок одного з матчів, в якому він розважався з друзями. Гравець з напарниками побігли до невеликого проходу між будинками, де могли з'явитися вороги. Спочатку sp1cay і його соратники кинули кілька гранат, після чого ентузіаст сховався за перешкодою і озброївся AWP.

Коли користувач активував приціл і відсунувся трохи в сторону, то побачив противника. Він здійснив постріл і вбив відразу п'ять осіб, які стояли один за одним. У темі CS:GO на Reddit коментатори повідомили, що це дуже рідкісне явище. Кулі, випущеної з AWP, зазвичай недостатньо для вбивства всієї команди. Але sp1cay з союзниками спочатку зняли у ворогів здоров'я за допомогою гранат. Завдяки цьому гравець зміг завершити матч одиночним пострілом.

Counter-Strike: Global Offensive: основні подробиці

  • Це остання гра зі знаменитої серії командних шутерів, яка з'явилася завдяки модифікації для Half-Life.
  • Користувачі в CS:GO беруть участь у групових матчах. Вони діляться на терористів і правоохоронців. Кожна з команд повинна усунути іншу, проте на окремих картах перемога досягається за допомогою вибуху/розмінування бомби.
  • Counter-Strike: Global Offensive вийшла 21 серпня 2012 року виключно на ПК. Гра досі користується величезною популярністю серед фанатів шутерів.

Вас також можуть зацікавити новини: