12 найкращих безкоштовних ігор на ПК, які надовго захоплять вас / фото DualShockers

За минулі роки була випущена величезна кількість безкоштовних ігор. Їх так багато, що часом складно встежити за всіма. Щоправда, той факт, що вони безкоштовні, не означає автоматично, що вони вам сподобаються. Крім того, внутрішньоігрові платні послуги та підписки ніхто не скасовував.

Журналісти видання DualShockers зібрали з десяток безкоштовних ігор самих різних жанрів, які можна запустити на ПК, не витративши ні копійки. Чи граєте ви з друзями, чи наодинці, ці ігри обов'язково подарують вам веселі та захопливі моменти.

  • Відкриває список The Finals – це ковток свіжого повітря для всіх, кому подобаються шутери від першої особи. Він вирізняється зрозумілим і доступним геймплеєм, у якому ви змагаєтеся з командами по три людини, щоб заробити якомога більше грошей.
  • Однією з ключових особливостей гри є середовище, що руйнується: ви можете знести стіни та навіть обрушити цілу будівлю, тож є багато способів здивувати ворогів. Унікальні ґаджети та різні класи гравців також додають веселощів.

  • Також у списку опинилася Warframe. Журналісти назвали її однією з найбільш недооцінених рольових ігор останнього десятиліття. Ця гра пропонує динамічний ігровий процес і дивовижний відкритий світ, досліджувати який вам ніколи не набридне.
  • Ба більше, для проєкта постійно виходять апдейти – і часом їх так багато, що з нововведеннями не встигаєш розібратися. Тож гра навряд чи вам набридне найближчим часом.

  • Любителям жанру MOBA, які шукають щось нове і захопливе, буде цікава Smite. Це рольовий екшен про битви стародавніх богів зі специфічними здібностями. Як би просто це не звучало, це може виявитися досить захопливим.
  • На вибір доступно понад 130 богів і богинь, кожен з яких має унікальний набір навичок. Гра вийшла ще в 2014 році, але оновлення впроваджуються і донині. А раніше цього року був анонсований сиквел Smite 2.

Також у топ DualShockers потрапили мастодонти в особі Counter-Strike 2, Fortnite, Apex Legends, Overwatch 2, Valorant, The Sims 4 і менш відомі широкому загалу Paladins, Brawlhalla і Halo Infinite.

Brawlhalla – єдиний представник списку в жанрі файтинг. У грі представлено понад 60 персонажів на вибір, кожен з яких має унікальний набір прийомів і навичок. Потужна зброя і гаджети також розкидані по всьому матчу, щоб оживити гру.

Якщо ви пропустили свіжі ігрові новинки, Valve назвала найкращі нові ігри в Steam – до добірки потрапив драйвовий екшен, ремейк культової RPG, автомобільний вижівач і ще багато чого цікавого.

А журналісти ділилися враженнями про Stellar Blade – новий ексклюзив для PS5, який називають ідеальною сумішшю NieR і Sekiro. Гра виходить уже 26 квітня, а всі охочі можуть оцінити безкоштовну демо-версію.

Вас також можуть зацікавити новини: