Що пограти на ПК якщо нудно: 10 найкращих одиночних ігор / фото DualShockers

У сфері відеоігор існує велике розмаїття жанрів, що пропонують унікальний спектр вражень та емоцій. Але, серед усього цього розмаїття, є особлива категорія ігор, які з легкістю забирають нас у свої приголомшливі та захопливі світи.

Одиночні ігри – це унікальні проєкти, які пропонують гравцям рівень занурення і близькості, який можна порівняти з читанням хорошої книги. У топі DualShockers зібрані 10 найкращих однокористувацьких ігор, які пропонують гравцям інтимний і захопливий досвід.

  • Відкриває список Baldur's Gate 3. Звичайно, у вас є можливість зіграти в BG3 з друзями, але ви зробите собі ведмежу послугу, якщо не зіграєте в неї хоча б один раз самостійно.
  • Кожен побічний квест, поряд з основною сюжетною лінією, пропонує глибоку і захопливу історію. Ваш вибір має значення. Компаньйони можуть покинути вас, якщо підштовхнути їх досить далеко, а залежно від сказаного і зробленого квести можуть мати абсолютно різну кінцівку.
  • "Baldur's Gate 3 – одна з найкращих ігор, коли-небудь створених, і переживати її знову і знову – суцільне задоволення", – йдеться в замітці.

  • Якщо ви любите вестерни, вам обов'язково сподобається Red Dead Redemption 2. Це одна з найбільш захопливих ігор, коли-небудь створених.
  • Неважливо, чи ви рибалите, катаєтеся на коні квітучими луками на тлі гір або вплутуєтеся в бійки, ви гарантовано отримаєте масу задоволення, граючи за Артура Моргана.
  • Хоча в цій грі присутній спеціальний онлайн-режим, він абсолютно не пов'язаний з основною історією. Насправді він не має нічого спільного з подорожжю, яку вам належить здійснити самостійно.

  • The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom створена для любителів відкриттів і пригод. Попри те, що це неймовірно велика гра, їй якимось чином вдається здаватися доступною, почасти завдяки чудовому туторіалу.
  • Ігровий світ у "Сльозах Королівства" ділиться на три частини: Хайрул, небеса над королівством і підземний світ. У кожному можна провести десятки (якщо не сотні) годин і не занудьгувати, вивчаючи всі куточки і шукаючи секрети.
  • Ще більш вражаюче те, що ви можете стрибнути з небес і пірнути в найнижчу точку підземного світу, без екрана завантаження.

Які ще ігри потрапили до списку? Це The Last Of Us Part 1, Persona 5 Royal, Elden Ring, Marvel's Spider-Man, Dead Space Remake, Super Mario Odyssey і Mass Effect Legendary Edition.

Якщо ви фанат sci fi, то трилогія Mass Effect практично настільки хороша, наскільки це можливо. Битва капітана Шепарда проти Женців – одна з найбільш пам'ятних історій, коли-небудь розказаних в іграх. А кожен персонаж-компаньйон приносить в історію унікальний погляд. Незалежно від того, вступаєте ви в романтичні стосунки чи просто допомагаєте їм з їхніми проблемами, ці персонажі сяють настільки яскраво, що без них гра просто не мала б такої ваги.

Раніше журналісти DualShockers вибрали найкращі ігри з відкритим світом на 100+ годин. Говориться, що вони довгі не тому, що їх розробники спеціально затягнули, а тому, що в них дійсно багато контенту. І відірватися від них дуже складно.

А якщо ви шукаєте, у що пограти у квітні 2024 року, УНІАН зібрав головні релізи цього місяця. Серед них – драйвовий PS5-ексклюзив, барвиста "метроїдванія", а колишні ексклюзиви Xbox нарешті доберуться до PlayStation і Nintendo.

Вас також можуть зацікавити новини: