10 найкращих відеоігор, які заслуговують заслуговують на якісне переосмислення / фото DualShockers

Перед ремейками відеоігор стоїть непросте завдання. Вони повинні принести щось нове, покращуючи геймплей і графіку, щоб привернути увагу як старих, так і нових гравців. Це тонка грань, і деколи створення рімейка стає таким же складним, як і розробка абсолютно нової гри.

Редактори DualShockers вирішили згадати 10 проєктів, які заслуговують на якісне переосмислення. Якщо все зробити правильно, вони можуть навіть претендувати на звання "Гра року", як Dead Space 2023.

  • Відкриває список Bloodborne, шедевр FromSofware для шанувальників готичних жахів. Після успішного ремейка Demon's Souls, фанати буквально вимагали, щоб гра 2015 року отримала таке ж ставлення.
  • Ремейк, особливо від Bluepoint Games, дасть змогу грі використовувати переваги сучасного обладнання. Обмеження на 30 FPS у Bloodborne завжди було предметом розбіжностей серед фанатів, і ремейк міг би розв'язати цю проблему, а також довести графіку до сучасних стандартів.

  • Слідом йде Chrono Trigger, випущена для SNES понад 30 років тому. Ця класична JRPG витримала випробування часом, але їй безумовно не завадили б свіжі фарби.
  • "HD-2D" зараз у моді, і Chrono Trigger безумовно може виграти від такого підходу. Це вид ремейка, де більша частина світу виконана в 3D, при цьому частина спрайтів є 2D. У результаті виходить ремейк із графікою в дусі старих ігор, але в сучасному виконанні.

  • Також до списку помістили Star Wars: Knights of the Old Republic, випущену для Xbox у 2003 році. Її називають "магнум опусом" BioWare і однією з найкращих історій, розказаних у відеоіграх. Хоч ігри за ліцензіями рідко користуються такою високою повагою, KOTOR вважається однією з найвидатніших рольових ігор усіх часів.
  • Крім оновлення графіки, Knights of the Old Republic, безумовно, не завадило б переглянути свою механіку, аналогічно Final Fantasy VII Remake і Rebirth: екшен-бойовка з можливістю призупиняти бій у будь-який момент. Також це була б чудова можливість повністю озвучити всі діалоги.
  • Ремейк KOTOR був анонсований у 2021 році. Нова версія гри мала створюватися Aspyr, але крім короткого тизера під час анонсу нам нічого не показали. Чутки вказують, що його, найімовірніше, було скасовано.

Інші ігри, які, на думку журналістів, заслуговують на гарний ремейк: Dragon Age: Origins, TES 3: Morrowind, Fallout: New Vegas, Persona 4 Golden, Infamous, Red Dead Redemption і Dead Space 2.

Найбільш вірогідним і близьким до випуску є Persona 4 Golden. Після успіху Persona 5 Royal і Persona 3 Reload важко уявити, що Atlus не займатиметься ремейком "4-ки". Це захоплива історія про групу підлітків, які розбираються з таємничим телеканалом, що спотворює правду про їхні сутності та їх самих.

Раніше журналісти обрали найкращі ігри з відкритим світом на 100+ годин. Вони довгі не тому, що розробники їх спеціально затягнули, а тому, що в них і справді багато контенту. І відірватися від них дуже складно.

А якщо ви шукаєте, у що пограти у квітні 2024 року, УНІАН зібрав головні релізи цього місяця. Серед них – драйвовий PS5-ексклюзив, барвиста "метроїдванія", а колишні ексклюзиви Xbox нарешті дістануться PlayStation і Nintendo.

Вас також можуть зацікавити новини: