Анімаційний серіал за грою Resident Evil можна буде подивитися 8 липня / фото Netflix

Стрімінговий сервіс Netflix опублікував повноцінний трейлер майбутнього анімаційного серіалу за грою Resident Evil. Шоу з підзаголовком Infinite Darkness вийде 8 липня.

Трейлер серіалу Resident Evil: Infinite Darkness

Про що серіал Resident Evil: Infinite Darkness

  • Серіал засновано на однойменній серії зомбі-ігор від компанії Capcom. Головними героями стануть Леон Кеннеді та Клер Редфілд.
  • Дії розгорнуться у 2006 році. Федеральний агент Леон Кеннеді розслідує інцидент з несанкціонованим доступом до файлів Білого дому. У цей час співробітниця правозахисної організації TerraSave Клер Редфілд дізнається, що гряде новий спалах вірусу, який перетворить людей на зомбі. Про це вона повідомляє Леону, і тепер героям доведеться рятувати світ.

В англійському дубляжі головних героїв озвучать ті ж актори, які подарували свій голос Леону і Клер у нещодавньому римейку Resident Evil 2.

Нагадаємо, що Netflix працює над іще одним серіалом за Resident Evil. Це шоу буде знято з живими акторами і стане відгалуженням від основної серії ігор. Сюжет розповість про дочок Альберта Вескера – одного з головних антагоністів гри. Оповідання буде вестися у двох часових лініях. У першій — чотирнадцятирічні Джейд і Біллі переїжджають до Нью Раккун-Сіті. Незабаром сестри розуміють, що це незвичайне місто, а їх батько приховує похмурий секрет. У другому таймлайні дії перемістяться на 10 років вперед. Сюжет зосередиться навколо вже дорослої Джейд Вескер, яка прагне вижити у зомбі-апокаліпсисі та мучиться спогадами про свого батька і сестру.