Нова Battlefield може виявитися грою про протистояння НАТО та ПВК / фото DICE

Нова гра в серії Battlefield зосередиться на темі протистояння блоку НАТО з "великою приватною армією". Про це повідомив інсайдер і журналіст Том Хендерсон. Зазвичай інформація, яку він публікує, зрештою підтверджується.

Жодних інших деталей сюжету Хендерсон не повідомив. Раніше публікувалася інформація, що нова Battlefield "повернеться до витоків серії", тому навряд чи варто очікувати якихось кардинальних змін, а все зведеться до класичної формули, за яку гравці й полюбили франшизу. Офіційно про гру нічого невідомо. Анонсу поки що не було.

Остання гра в серії Battlefield 2042 вийшла в листопаді 2021 року і розповіла про протистояння Росії та США за людські ресурси. До релізу проєкту пророкували звання найкращого мережевого шутера, а на ділі він став найменш оціненим у серії.

У грі немає одиночної кампанії – тільки мультиплеєр із трьома складовими. Головними особливостями шутера позиціюються бої за участю 128 осіб, величезні мапи та природні лиха. Проєкт критикували за багато геймплейних елементів, а також технічні проблеми на старті. Розробники прислухалися і поступово виправили ситуацію.

У 2024 році Battlefield 2042 все ще продовжують підтримувати – у середині березня вийшов сьомий сезон, який додав дві карти, нову зброю, техніку і гаджети.

Що стосується нової Call of Duty, то її покажуть у червні на презентації ігор Xbox. За чутками, це буде сиквел Black Ops, а його події розгорнуться за часів війни в Перській затоці на початку 1990-х. За сюжетну кампанію відповідає студія Raven, а мультиплеєром і зомбі-режимом займається Treyarch.

А якщо ви шукаєте, у що пограти у квітні 2024 року, УНІАН зібрав головні релізи цього місяця. Серед них – драйвовий PS5-ексклюзив, барвиста "метроїдванія", а колишні ексклюзиви Xbox нарешті доберуться до PlayStation і Nintendo.

Вас також можуть зацікавити новини: