Завантажити PUBG безкоштовно передплатники PS Plus зможуть вже 1 вересня / store.playstation.com

У вересні передплатники PlayStation Plus отримають безкоштовно королівську битву PlayerUnknown's Battlegrounds та файтинг Street Fighter V.

Про це PlayStation повідомила у своєму офіційному блог.

Ігри PS Plus - вересень 2020

PlayerUnknown’s Battlegrounds

PlayerUnknown's Battlegrounds або скорочено PUBG – це багатокористувацький шутер в жанрі Королівська битва. Гра вийшла у 2017 році на ПК та Xbox One, а у 2018 році на PlayStation 4, iOS та Android. У PUBG гравці починають матч без спорядження і в ході гри повинні роздобути зброю і припаси, щоб боротися за перше місце і стати останнім героєм, що вижив в битві.

PUBG є однією з найпопулярніших ігор у світі. За три роки після виходу королівська битва розійшлася тиражем у 70 мільйонів копій.

Трейлер PUBG

Street Fighter V

Street Fighter V — це п'ята частина популярного файтинга, де гравці б'ються один з одним, використовуючи доступних персонажів з унікальними прийомами. Гра вийшла у 2016 році на PlayStation 4 та ПК. На агрегаторі Metacritic версія гри для PS4 отримала 77 балів від критиків та 3,6 бала від користувачів.

Трейлер Street Fighter V

Завантажити обидві гри безкоштовно передплатники PS Plus зможуть вже 1 вересня. До цього їм доступні ігри серпня — ремастер шутера Call of Duty: Modern Warfare 2 та популярна змагальна гра Fall Guys: Ultimate Knockout.

Нагадаємо, до 31 серпня на річну підписку PS Plus діє знижка у 25%. Її можна придбати за 974 грн.