Кадр з гри Farming Simulator 19 / store.playstation.com

У травні передплатники сервісу PS Plus отримають Farming Simulator 19, а також містобудівельний симулятор Cities: Skylines.

Травневі ігри для PS Plus

Що таке Farming Simulator 19

Farming Simulator 19 – це гра-пісочниця з відкритим світом. Головним завданням гравця є ведення різної сільськогосподарської діяльності, наприклад, вирощування сільськогосподарських культур, розведення тварин, лісозаготівля, виробництво енергоносіїв, а також отримання прибутку від цієї діяльності. У гравця в розпорядженні понад триста видів різної техніки, включаючи трактори та зернозбиральні комбайни. Farming Simulator 19 – це передостання частина серії, яка вийшла наприкінці 2018 року. В ній розробники поліпшили графіку і зробили більш реалістичний геймплей. 

Трейлер Farming Simulator 19

Що таке Cities: Skylines

Cities: Skylines – це містобудівний симулятор. Гравець займається плануванням зон забудови, розміщенням доріг, оподаткуванням, організацією роботи міських служб і громадського транспорту. Також користувачеві потрібно підтримувати рівень бюджету міста, стежити за добробутом і зайнятістю населення, рівнем забруднення навколишнього середовища, потоком автомобільного трафіку та іншими факторами. Гра вийшла у 2017 році. На агрегаторі Metacritic у Cities: Skylines 81 бал від критиків і 7,6 – від гравців.

Трейлер Cities: Skylines

Отримати обидві гри можна буде вже 5 травня. До цього передплатники PS Plus можуть завантажити гоночний симулятор Dirt Rally 2.0 та пригодницький екшн Uncharted 4: A Thief's End.