Отримати Rise of the Tomb Raider та інші ігри можна буде вже 7 липня / tombraider.fandom.com

У липні передплатники сервісу PlayStation Plus отримають одразу три гри – спортивний симулятор NBA 2K20, екшн про Лару Крофт – Rise of the Tomb Raider, а також інтерактивний трилер Erica.

Про це компанія PlayStation повідомила у своєму офіційному блозі.

Добірка липневих ігор для PS Plus

Крім того, у цьому місяці сервісу PlayStation Plus виповнилося 10 років – його вперше представили 29 червня 2010 року. Тож цього тижня на честь ювілею гравцям подарують безкоштовну тему для PS4. Також з 4 по 5 липня користувачі отримають безкоштовний доступ до мережевих режимів.

«Нам приємно бачити, як сервіс PS Plus виріс за ці роки – за останні десять років ми подарували передплатникам PS Plus понад тисячі ігор, а все почалося з WipeOutHD, яка стала першою грою місяця PS Plus», – йдеться в повідомленні компанії.

Також компанія опублікувала зображення з короткою історією сервісу PS Plus.

Десятирічна історія PS Plus / playstation.com

Отримати всі три нові гри місяця можна буде з 7 липня по 3 серпня

Що таке NBA 2K20

NBA 2K20 – це спортивний симулятор, в якому гравцям потрібно грати в баскетбол. Гра вийшла у 2019 році на PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch та ПК. На агрегаторі рецензій Metacritic версія гри для PS4 отримала 78 балів від критиків та 1,1 бала від користувачів.

Трейлер NBA 2K20

Що таке Rise of the Tomb Raider

Rise of the Tomb Raider – це друга частина перезапуску культової пригодницької серії про Лару Крофт. У Rise of the Tomb Raider героїня вирушає до Сибіру, щоб знайти міфічне місто Кітеж. Гра вийшла у 2015 році на Xbox 360 та Xbox One. У 2016 році її перенесли на ПК та PlayStation 4. На агрегаторі Metacritic версія гри для PS4 отримала 88 балів від критиків та 8,1 бала від користувачів.

Трейлер Rise of the Tomb Raider

Що таке Erica

Erica – це інтерактивний трилер, в якому гравці можуть впливати на сюжет і дії акторів на екрані. Гра підтримує систему PlayLink, завдяки якій можна грати за допомогою смартфона. Сюжет гри розповідає про молоду дівчину на ім'я Еріка. Вона намагається розплутати серію вбивств, що мають однаковий почерк. Успіх розслідування залежить тільки від дій гравця. Erica вийшла у 2019 році на PlayStation 4. На агрегаторі Metacritic у гри 69 балів від критиків та 6,8 бала від користувачів.

Трейлер Erica

До 7 липня передплатники сервісу PS Plus можуть завантажити Call of Duty: WWII та Star Wars Battlefront II.