Marvel's Spider-Man 2 вже можна пройти на ПК від початку і до кінця / фото Sony

Моддери продовжують дивувати своїми досягненнями в галузі комп'ютерного геймінгу. Цього разу група ентузіастів успішно завершила портування на ПК поки що PS5-ексклюзиву Marvel's Spider-Man 2 від Insomniac Games. Гра тепер перебуває в грабельному стані, ба більше, її можна пройти від початку і до кінця, пише DSOGaming.

Неофіційний ПК-порт "Павука" зібрали за допомогою витеклих даних студії Insomniac, які опинилися в руках програмістів і моддерів наприкінці 2023 року. У новій версії "1.1.0" вирішили більшість візуальних проблем (таких як фризи та заїкання) та покращили продуктивність, включно з FPS.

Для стабільної гри знадобиться потужна конфігурація. Для 720p/30 fps потрібен комп'ютер з Intel Core i7 8700K, 16 ГБ ОЗП і GeForce GTX 1650. А для комфортної гри в 1440p у системних вимогах вказано RTX 4070. Посилання та інструкції зі встановлення гри можна знайти на різних платформах, включно з Discord і Reddit.

Геймплей ПК-версії Spider-Man 2

Сама Sony поки нічого не говорила про можливий вихід Marvel's Spider-Man 2 на ПК. Однак у "злитих" документах згадувалося, що ПК-версія з'явиться у 2025 фінансовому році, тобто в проміжку з квітня 2024 по березень 2025.

На PlayStation 5 Marvel's Spider-Man 2 отримала середній бал у 90 зі 100. В оглядах говорилось, що це не тільки одна з найкращих ігор 2023 року, а й одна з найкращих ігор про супергероїв у принципі.

Окрім Spider-Man 2 у найближчий рік на комп'ютери перенесуть The Last of Us 2, God of War: Ragnarok, Horizon Forbidden West та інші популярні Sony-ексклюзиви. Також видавець обговорює можливість перенесення на ПК і більш ранніх своїх ексклюзивів, наприклад, Infamous: Second Son.

Вас також можуть зацікавити новини: