Гра Starfield встановила рекорд студії: залучили мільйони гравців / скриншот

Гра Starfield стала найбільшим релізом студії Bethesda. Лише за два тижні з моменту повноцінного релізу гра залучила понад 10 мільйонів гравців, повідомила Bethesda Game Studios в Twitter (Х). Лише через два дні після релізу гра залучила 6 мільйонів гравців, що теж було рекордом для студії.

Гра Starfield встановила рекорд студії: залучили мільйони гравців / зображення twitter.com/BethesdaStudios

За даними Steam Charts, в піковий момент Starfield залучила 330 тисяч одночасних гравців (перед першими вихідними після релізу). Середня кількість гравців за день – майже 182 тисячі.

Нова Starfield отримує переважно схвальні рецензії (76% схвальних з понад 52 тисяч рецензій в Steam).

Відео дня
Гра Starfield встановила рекорд студії: залучили мільйони гравців / скриншот

Starfield  - останні новини

Starfield – перший за чверть століття новий ігровий всесвіт за від студії Bethesda Game Studios, що створила Skyrim і Fallout 4. Повноцінний запуск Starfield відбувся 6 вересня. Перед цим її змогли оцінити власники преміум-видання на ПК й консолях Xbox Series.

Нова рольова гра розповідає про життя людства у 2330 році, коли люди заселили нові планети та стали космічним народом. Під час гри користувачі приєднуються до групи дослідників космосу, які шукають рідкісні артефакти по всій галактиці, мандруючи безкраїм космосом.

Проходження основного сюжету займе 30-40 годин, але також є побічні квести, яким можна приділити понад 100 годин.

Раніше ми розповідали, якими були результати тестування Starfield на ПК, що проводилися в одній з найвимогливіших локаціях гри – Новій Атлантиді.

Вас також можуть зацікавити новини: