Ubisoft дарує чергову гру, на цей раз – улюблений багатьма користувачами платформер / фото Ubisoft

Французьке видавництво Ubisoft продовжує святкувати своє 35-річчя і дарувати ігри. Раніше компанія вже роздала користувачам трилогію Assassin's Creed Chronicles, стелс-екшен Splinter Cell: Chaos Theory і містобудівний симулятор Anno 1404: History Edition. А тепер прийшла черга платформера Rayman Origins.

Щоб додати його в колекцію, потрібно відвідати спеціальну сторінку з подарунками від Ubisoft. Тут необхідно ввести дані від власного облікового запису в Ubisoft Connect. Так називається сервіс компанії, де вона реалізовує свої проекти на ПК. Після цього Rayman Origins з'явиться в бібліотеці. Ми вже перевірили і підтверджуємо: роздача працює, а триватиме вона до 22 грудня.

Ubisoft також підготувала інші подарунки. Користувачі можуть отримати всілякі предмети для Assassin's Creed Valhalla, Assassin's Creed Odyssey і Far Cry 6. А ще в Ubisoft Connect стартував зимовий розпродаж зі знижками до 80% і додатковим зниженням ціни на 22% за промокодом.

Коротко про Rayman Origins

  • Це двомірний платформер з кооперативом до чотирьох осіб. Сюжет гри присвячений порятунку Луговини снів від ворогів. Головний герой Реймен повинен заручитися підтримкою друзів і перемогти всіх супротивників.
  • У грі реалізовано 60 рівнів з різноманітними перешкодами і геймплейними механіками. Користувачі можуть відкривати нові здібності, а потім повертатися на вже пройдені етапи, щоб знаходити секрети.
  • Проект виділяється за рахунок яскравої стилістики і вивіреного дизайну рівнів.
  • У Steam Rayman Origins отримала 2518 відгуків, 93% з яких позитивні.

Вас також можуть зацікавити наступні матеріали: