Оновлений PS Store / фото resetera.com

Нещодавно Sony повідомила, що планує кардинально оновити web-версію PlayStation Store у період з 21 по 26 жовтня. Тепер же в мережі з'явилися перші зображення нового цифрового магазину компанії.

Відповідні скріншоти на форумі ResetEra опублікував користувач під ніком Lant_War.

PS Store оновили завчасно в одному з регіонів, але потім повернули старий дизайн / фото resetera.com

Судячи з кадрів, новий PS Store отримав полегшений мінімалістичний інтерфейс і світлий фон. Але що більш примітно, хмарний стрімінговий сервіс PlayStation Now тепер інтегрований в магазин, що і відзначили користувачі ResetEra.

Відео дня
У нижньому правому куті можна помітити іконку PS Now / фото resetera.com

Раніше у звіті для інвесторів голова Sony Interactive Enterteinment, Джим Райан, повідомляв, що на PlayStation 5 можна буде запускати ігри не лише з диска і цифрового магазину, але й через сервіс PS Now. Однак публічно, Sony ще не оголошувала про таку можливість.

Так виглядає сторінка гри у новому PS Store / фото resetera.com

Наразі компанія підтвердила, що з web-версії оновленого PS Store приберуть можливість купувати ігри для PlayStation 3 і для портативних приставок PSP та PS Vita. Ці ігри все ще можна буде придбати, але тільки з магазину на відповідних консолях.

Також відомо, що мобільну версію PlayStation Store оновлять 28 жовтня. У нових версіях цифрового магазину не можна буде придбати теми, аватари та додатки для PS4. Проте вони будуть доступні для покупки на самій консолі.