Uncharted 4 на ПК готується до виходу / кадр з гри

Компанія Sony Interactive Entertainment збирається випустити пригодницький бойовик Uncharted 4: A Thief's End виробництва студії Naughty Dog на ПК.

Відповідний слайд був показаний на зустрічі Sony з інвесторами, яка пройшла 26 травня. Окрема презентація по сегменту ігор і сервісів з'явилася в мережі в ніч на 27 травня.

Згідно презентації, Uncharted 4 вийде на ПК незабаром після Days Gone, реліз якої вже відбувся в Steam і EGS 18 травня. Дана інформація також підтверджується слухом, що давно ходив, про те, що Sony планують портувати відразу десять своїх ексклюзивів на "боярську платформу".

Відео дня
false

У презентації також вказується, що Sony мають намір розвиватися в декількох напрямках, що в повинно привести до зростання популярності і збільшення прибутковості бренду PlayStation.

Читайте такожЕкранізація Uncharted з Томом Холландом отримала нову дату виходуКрім того, раніше сама Sony говорила, що крім Days Gone збирається випустити на ПК ще кілька своїх ексклюзивів, проте точного списку не оголошувала.

Uncharted 4 - вже не перший консольний ексклюзив Sony, що пішов на ПК. Перш виходили Beyond, Detroit, Heavy Rain, останнім стала гра про байкерів в постапокаліпсісі Days Gone.

Реліз Uncharted 4: A Thief's End від Naughty Dog відбувся на PS4 в 2016 році.