У Хароквы працюватимуть кінотеатри / фото УНІАН

У «червоних» карантинних зонах на Харківщині дозволили роботу кінотеатрів та тренування спортсменів національних збірних команд України з різних видів спорту.

Про це у Facebook повідомив голова Харківської облдержадміністрації Олексій Кучер.

«Серед змін – дозволяємо роботу кінотеатрів з дотриманням усіх карантинних обмежень та проведення навчально-тренувальної роботи спортсменів області, що входять до складу національних збірних команд України з різних видів спорту», - заявив він.

Відео дня

Кучер нагадав, що з 26 жовтня міста Харків та Люботин, Богодухівський, Золочівський, Лозівський та Первомайський райони Харківської області перебуватимуть у «червоній» зоні карантину.

Читайте також"Не відповідає логіці": лікарня в Харкові відмовляється приймати хворих на COVID-19 (відео)

Як повідомили у прес-службі Харківської ОДА, згідно з даними обласного лабораторного центру, кількість захворілого на COVID-19 населення впродовж тижня збільшилось. По області це 200 захворілих на 100 тис. населення, у Харкові – 405 захворілих на 100 тис. населення.

«У Харкові динаміка покращилася – приріст за тиждень склав 11,1%, на минулому тижні темпи приросту були значно більшими. У районах області, на жаль, показники вищі, ніж на минулому тижні», - зазначили у лабцентрі.

Коронавірус на Харківщині

  • За минулу добу найбільша кількість нових хворих на COVID-19 в Україні зафіксована у Харківській області – 693.
  • Всього на Харківщині зареєстровано 31 тис. 592 випадки COVID-19, одужали 6 тис. 097 осіб, померли – 480.
  • Як відомо, в рамках обмежень «червоної» зони роботу кінотеатрів у Харкові заборонили з 19 жовтня.