Деякі жінки можуть відлякувати чоловіків / фото УНІАН

Експерти спробували розібратися, чому протилежна стать не поспішає з вами знайомитися.

Якщо ви виходите з дому і чоловіки кидаються врозтіч, можливо, вам варто проаналізувати свою поведінку, пише WomanHit.

1. Ви взагалі не стежите за собою

Відео дня

Цілком нормально, що періодично всі ми просипаємо, робимо швидку незрозумілу укладку, рвемо колготки в метро або садимо пляма на улюблене пальто. Можна пробачити. Тільки не перетворюйте неохайний вигляд на спосіб життя. Адже чоловікові також хочеться бачити поруч із собою приємну й акуратну жінку, з якою не соромно вийти у світ. На жаль, чоловіки як раніше, так і зараз, люблять очима.

Читайте такожУчені попередили про небезпеку відсутності сексу після 50 років

2. Ви п'єте занадто багато

Якщо ви завзята тусівниця, варто пошукати такого ж кавалера серед розслабленої аудиторії нічного клубу, але врахуйте, що не кожен чоловік готовий пити з вами постійно і у вбивчих дозах. Ми не говоримо, що варто демонстративно відсувати запропонований коктейль, особливо якщо ви нечастий гість алкогольних вечірок, проте будь-якого чоловіка налякає, якщо ви кожен день будете приносити додому нову пляшку вина. Контролюйте себе.

3. Ви лаєтеся

Немає нічого гіршого від миловидної дівчини в легкій сукні, яка відкриває рот і нічого, крім матюка, нехай і в розмові з друзями, сказати не може. Чоловіки неймовірно цінують жінок, які поводяться як жінки.

5. У вас купа комплексів

Однією з умов успішних стосунків є вміння йти на поступки, але не варто плутати його з жертовністю будь — будь-якому чоловікові буде приємно, що його жінка має свою точку зору і вміє її відстоювати. Повна згода з усім, що скаже чоловік, говорить про закомплексованість, яку необхідно опрацювати з психологом, перш ніж вступати в нові стосунки.