Жінці варто зробити правильні висновки з відповіді чоловіка \ фото ua.depositphotos.com

В стосунках з чоловіками інколи може бути присутній сумнів: чи дійсно він кохає. 

Щоб зрозуміти, що насправді відчуває до жінки чоловік, слід поставити йому всього одне запитання. З його відповіді жінка зрозуміє істинні почуття чоловіка та будете знати, чи це дійсно кохання, чи просто чоловіку комфортно з нею, пише nashamama.

Отже, запитайте його: "Якою, на твою думку, я повинна бути?"

Відео дня

Після цього намагайтеся зловити суть відповіді, адже саме від неї залежать справжні почуття чоловфка.

Відповідей, звичайно, може бути безліч, але є два узагальнення.

Читайте такожПихологи пояснили, чому люди зраджують своїм партнерам

Перший варіант: після поставленого запитання, чоловік почне справжній монолог про те, що жінка повинна доглядати за собою, мати підтягнуту фігуру, бути хазяйновитою й при цьому пристрасною, а ще ніжною, приязною, подобатися йому, його батькам, друзям і цей список вимог нескінченний. Загалом просто жінкою його мрії.

Другий варіант: чоловік скаже, що не знає, щоб він хотів у жінці змінити, або просто промовить, що задоволений нею і жінка повинна залишатися собою. Що він кохає вас такою, як ви є. Звичайно, йому може щось не подобатися у вашій поведінці, але він не буде прагнути вас змінити. Він буде щасливий поруч з вами, і буде намагатися зробити щасливою і вас.

Зрозуміло, що чоловік, який дійсно кохає свою жінку, не буде прагнути її змінити, переробити, щось додати або забрати. Для нього вона є прекрасною і з вечірнім макіяжем в сексуальній сукні, і вранці у піжамі.

Тому жінці варто зробити правильні висновки і пам’ятати, що справжня любов – це коли вас приймають з усіма недоліками.

Вас також можуть зацікавити новини: