Часто люди плутають з любов'ю пристрасть / фото ua.depositphotos.com

З часом відносини пари трансформуються і виходять на новий рівень. Є 5 стадій любові і стало відомо, чому більшість пар розпадаються саме на третій.

Часто люди плутають з любов'ю пристрасть, яка є на початку відносин, але з часом вона трансформується в інші почуття, коли партнери ближче пізнають одне одного. Навіть в щасливих відносинах не буває постійного миру, хоч з боку може здаватися інакше. Саме від того, наскільки міцна любов і взаємні почуття, залежить чи пройде пара всі 5 стадій або розпадеться вже на третій.

Перша стадія: Час емоцій. Цей час багато пар згадують з трепетом. Перше знайомство, перший дотик, перший поцілунок... Градус емоцій і пристрасті на початку відносин зашкалює, люди готові на безрозсудні вчинки, прагнуть показати свої найкращі якості, щоб сподобатися партнеру і з нетерпінням чекають розвитку відносин. Це період схожий на захоплюючу гру, де кожен з партнерів проходить певні завдання на шляху до заповітної мети.

Відео дня

Друга стадія: Час закоханості. Друга стадія починається тоді, коли люди розуміють, що закохані, офіційно приймають рішення про серйозні стосунки і стають парою. Починають жити разом. Відносини стають міцнішими, люди цілком довіряють одне одному - саме на цій стадії люди одружуються і заводять дитину.

Читайте такожСексолог розвіяла топ-7 міфів про безпечний секс

Третя стадія: Час реальності. Це час, коли люди знімають рожеві окуляри і виявляються в суворій реальності. Це найгірший час, час переоцінки цінностей і зміни пріоритетів, на жаль, саме цю стадію і не можуть подолати багато пар. Коли місце романтики і пристрасті займає побут, робота, діти, багато хто починає задаватися питаннями: "А цього я хотіла?", "Чи правильний зробила вибір?", "Чи не втрачаю я час поруч з цією людиною? ". В цей час стають очевидними і нестерпними всі ті речі, з якими ви раніше мирилися, вас дратує партнер, іноді ви відчуваєте до нього огиду і мрієте про інше життя, в якому все буде "як раніше". Саме ці роздуми і нетерпимість штовхають людей на пошуки нових яскравих емоцій і відносин, які охололи в їхній родині.

Четверта стадія: Час гармонії. Якщо пара переживає бурю третьої стадії, відносини стають терпимими. Адже партнери і раніше знали про всі недоліки один одного і мирилися з ними. Чоловік і дружина більше не дратуються, не пред'являють претензії, а шукають вихід з ситуації, що склалася і вирішують проблеми. Це час мудрості, ви вже не ті, ким були раніше, ви інші. З початку відносин все змінилося, можливо, пара багато пережила, але зараз вона розуміє, що краще розмовляти і пояснювати все один одному, ніж починати все заново.

П'ята стадія: Час любові. На цій стадії пару чекає нагорода за всі страждання і старання попередніх етапів. Коли партнери усвідомили і прийняли той факт, що обидва неідеальні, згадують за що полюбили один одного і почуття знову оживають, пише nashamama.

Вас також можуть зацікавити новини