Альфа-жінки дуже приваблюють чоловіків \ фото: ua.depositphotos.com

Хто вона, ідеальна жінка - красива і сексуальна або терпляча і мудра, а може самодостатня і знає собі ціну? У кожного чоловіка свій ідеал, але існують альфа-жінки, які підкорюють чоловіків з першого погляду і надовго залишаються в їхній пам'яті.

Альфа-жінка - не схожа на звичайну жінку своєю вродженою особливістю психіки, її склад розуму чимось схожий на чоловічий, можливо тому чоловікам простіше зрозуміти таких жінок і легше з ними будувати стосунки.

По-перше, така жінка завжди знає чого хоче. Вона не маніпулює, не говорить загадками або натяками. Вона не скаже, що не знає, що надіти або не може визначитися, який напій випити.

Відео дня

По-друге, вона ніколи не грає. Вона не ображається, не грає з чоловіком в вгадайку. Вона не звикла витрачати свій і чужий час на ігри в мовчанку або в образу, є проблема - вона каже, є образа - вона обговорює, є бажання - воно проговорюється вголос. Насправді, чоловік, який хоч раз був у відносинах з такою жінкою, сумуватиме за її відкритістю.

Також така жінка завжди говорить прямо. Альфа-жінка не говорить натяками, вона прямолінійна, проявляє ініціативу, відкрито заявляє про свої бажання, не соромиться просити, пропонувати і відразу вирішувати всі конфліктні питання і образи. Чоловіки просто тануть перед цією прямотою, бо в цьому вони схожі, тому в такій парі не виникає конфліктів з надуманих приводів.

Читайте такожСтало відомо, які темпераменти жінок подобаються чоловікам найбільше

Крім того, альфа-жінка не звертає уваги на вік. Цю жінку не турбує цифра в паспорті, оскільки вона знає, що з віком стає тільки кращою і досвідченішою, а краса вимірюється внутрішнім станом і сприйняттям себе. Блиск в очах, впевнена хода і зухвалий погляд - така жінка приваблює чоловіків навіть у віці за 40.

Така жінка ніколи не скаржиться. Альфа-жінка розуміє, що користі від цього не буде, оскільки чоловіки в прояві емоцій підтримки і співчуття не сильні, тому просто говорить про те, як їй допомогти. Вона прекрасно розуміє, чому сталася та чи інша ситуація і знає як її виправити, і просто просить чоловіка про це, пише nashamama.

Вас також можуть зацікавити новини