Жінці можна пробачити, коли вона плаче від кохання / фото ua.depositphotos.com

Одне з найбільш хвилюючих питань - чому жінки люблять сильніше за чоловіків. Вся різниця полягає в особливості функціонування мозку. У жінок більше функціонує права півкуля, а у чоловіків – ліва.

Права півкуля відповідає за емоційний стан, творчість, образність у мисленні, візуальне сприйняття. А ліва півкуля відповідає за логічне мислення, точність, конкретність, структурність у сприйнятті, пише nashamama.

Таким чином, можна узагальнено описати типових жінок та чоловіків. Тому для жінок властива емоційність, увага до дрібниць. Представниці жіночої статі можуть легко говорити про свої почуття та переживання. Чоловіки ж, як правило, більш скупі на слова та прояв емоцій. Для багатьох жінок нормально думати, що чоловіки люблять менше. Хоча, вони теж вміють любити не менше за жінок.

Відео дня

Читайте такожНазвано п'ять ознак, які вказують на те, що пара незабаром можете розлучитися

Це дуже спрощене роз'яснення питання. Але, у найважливіших і серйозних моментах потрібно знати та розуміти особливості чоловічої психології.

Люди можуть лише допустити хто любить більше, бо жодних належних доказів сили кохання немає. Можна зовні бачити лише прояв емоцій, але виміряти, хто зі статей що відчуває – не можливо. Кожна людина індивідуальна і кожна любить, як уміє.

Між тим, суспільство заохочує емоційність жінки. Їй можна пробачити плакати від кохання.

Проте чоловіки занадту емоційність проявити не можуть. Тому і висловлюють чоловіки кохання стримано. Жінці потрібні слова, обійми, ніжність та увага. І часто чоловікові важко дати це у потрібному обсязі. Тому секрет взаємної щасливої любові не тільки в ній самій, а ще й у тому, щоб про неї говорити, особливо жінці.

Вас також можуть зацікавити новини