Під час втечі один із правопорушників застосував зброю у бік поліцейських / Фото kyiv.npu.gov.ua

У Києві поліція затримала двох валютних шахраїв, які відстрілювалися при спробі втечі. Як повідомили у Відділі комунікації поліції Києва, столичні працівники карного розшуку отримали оперативну інформацію про те, що у столиці діє фальшивий обмінник, і тому біля цього закладу на вулиці Татарській у Шевченківському районі столиці влаштували засідку.

Читайте такожНа Івано-Франківщині п'яний водій наїхав на двох поліцейських і втік, не зважаючи на постріли

«Сьогодні під час обміну валюти, а оголошення про надання таких послуг спритники розмістили у мережі Інтернет, шахраї, отримавши 10 тис. доларів США, намагалися втекти через вікно», - йдеться у повідомленні.

Відео дня

«Оперативники почали переслідування зловмисників. Під час втечі один із правопорушників застосував зброю у бік поліцейських. Однак завдяки професійним діям правоохоронців його разом зі спільником затримали. Внаслідок стрілянини ніхто не постраждав», - поінформували у поліції. На місці події поліція вилучила пістолет.

Слідчі розпочали два кримінальні провадження за ч. 4 ст. 186 (грабіж) та ст. 348 (посягання на життя працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України. Зловмисникам загрожує до 15-ти років позбавлення волі.

Як повідомляв УНІАН, раніше у Києві 25-річний чоловік провіз на капоті патрульного після невдалої спроби обміняти підроблені долари.