Життя чоловіка обірвалося на 31-му році / фото Віктор Шкутов, Facebook

У ніч проти вівторка у аварії загинув заступник начальника Галицького відділення поліції Івано-Франківської області майор поліції Роман Білий.

Читайте такожЯзик заплітався: з'явилися подробиці затримання за кермом п'яного брата скандальної Зайцевої (фото)

«Керуючи власним автомобілем "Нісан Альмера", рухаючись на автодорозі «Стрий-Чернівці», між селами Рибне та Ст. Лисець, що поблизу Івано-Франківська, 4 червня о 23.45, проїжджаючи на заокругленій та неосвітленій ділянці дороги, він виїхав на смугу зустрічного руху, де допустив зіткнення із вантажним автомобілем у складі сідлового тягача «Renault 22». Травми отримані у аварії виявилися смертельними», – повідомив начальник ГУ Нацполіції в Івано-Франківській області Віктор Шкутов на своїй сторінці у Facebook.

Відео дня

Життя чоловіка обірвалося на 31-му році, вдома на нього чекали два сини  – трирічного віку та 10-ти місячне немовля, – дружина та батьки.

«Службу в органах розпочав у 2007 році з посади дільничного Тлумацького РВ УМВС після закінчення Прикарпатського юридичного інституту ЛьвДУВС МВС України. Служив на різних посадах. У займаній посаді перебував майже рік. Проявив себе як досвідчений, вимогливий керівник та професійний працівник. На час скоєння ДТП перебував поза службою. Проходив службу в зоні антитерористичної операції на сході країни», – повідомив Шкутов.