У Львові згорів стрілецький тир Міноборони / ДСНС України

У Львові рятувальники вночі ліквідували пожежу у будівлі на території Стрілецького комплексу з адміністративними приміщеннями навчально-спортивної бази літніх видів спорту Міністерства оборони України.

Читайте такожВ Україні оголошено найвищий рівень пожежної небезпеки

Як повідомляє прес-служба ДНСНС України, у приміщенні, де виникла пожежа, знаходився стрілецький тир. Рятувальники винесли із приміщення патрони та стрілецьку зброю. Вогнеборці також завадили поширенню вогню на приміщення гуртожитку, розташованого поруч. З метою гарантування безпеки, із гуртожитку евакуювали 120 мешканців.

Зазначається, що повідомлення про пожежу на вулиці Клепарівська, 39а надійшло до ДСНС о 02:26 ночі. До місця події негайно направили пожежно-рятувальні підрозділи, які на місці встановили, що горить покрівля по всій площі приміщення. Площа будівлі складає 4 400 кв.м.

До ліквідації пожежі залучили 127 рятувальників та  21 одиницю спецтехніки. Пожежу було локалізовано о 05:35, а о 07:51 її повністю ліквідували.

Причина виникнення горіння встановлюється. Внаслідок пожежі ніхто не постраждав.

Раніше повідомлялось, що 28 травня, поблизу кінцевої зупинки на проспекті Червоної Калини у Львові вщент згоріла маршрутка.