В мікрофон громадян закликали не купувати російських товарів / УНІАН

У столиці група осіб, членів ВГО "Сокіл", з фаєрами пікетували ТЦ "Ocean plaza", у зв'язку з тим, що там працюють російські магазини та заклади харчування.

Вони розклеїли на вхідній групі ТЦ листівки "Геть російський бізнес з України", а також залишили на фасаді написи "Стоп Путін!", "Не купуй російське", "Слава захисникам – смерть окупантам", повідомляє "Українська правда".

Під будівля ТРЦ прийшли з фаєрами / фото: Антон Голобородько

В мікрофон громадян закликали не купувати російських товарів.

Відео дня

Джерела УНІАН також повідомляють, що до входу у ТРЦ підкинули мертвих голубів.

Джерела УНІАН також повідомляють, що до входу у ТРЦ підкинули мертвих голубів / фото: Антон Голобородько
Facebook Володимир Назаренко
Facebook Володимир Назаренко
Facebook Володимир Назаренко

Як повідомляється на сайті організації, акцію провели через те, що "за чотири роки агресії торгівлю з Росією досі не припинено", а сам "Ocean Plaza" належить російському олігархові і другові Путіна Аркадію Ротенбергу".

Читайте такожПорошенко ввів санкції проти головних російських партій та друга Путіна

"Російські торгові мережі "Carlo Pazolini", "Gloria Jeans", "Спортмастер" досі заробляють кошти на території Української держави. Також мережі відомих ресторанів "Євразія" і "Якіторія", належать російським олігархам, сприяють виведенню коштів українців у гаманець агресора", - йдеться в повідомленні.

Як повідомляв УНІАН, "ТПС Нерухомість", контрольована у тому числі Ігорем Ротенбергом, веде з Dragon Capital переговори про продаж ТЦ "Ocean Plaza". Відзначається, що ТЦ оцінюється в 270-315 мільйонів доларів: приблизно в таку ж суму об'єкт оцінювався шість років тому, коли ТПС вийшла на місцевий ринок.