Трактор переднім колесом переїхав тіло жінки / Фото rv.npu.gov.ua

На Рівненщині ввечері 8 липня п’яний тракторист у власному подвір’ї на смерть переїхав свою матір. Йому загрожує від трьох до восьми років позбавлення волі.

Як повідомили кореспонденту УНІАН у відділі комунікації поліції Рівненської області, подія сталася в селі Заозер’я Зарічненського району. 30-річний житель села Заозер’я збирався трактором їхати до місцевого озера, аби допомогти товаришу витягти авто.

Трактор переднім колесом переїхав тіло жінки / Фото rv.npu.gov.ua

Його 55-річна матір не пускала сина, оскільки він перебував у стані алкогольного сп’яніння. Жінка спіткнулася і впала в той момент, коли зачиняла ворота. У цей час тракторист уже розпочав рух і трактор переднім колесом переїхав жінку.

Відео дня

Читайте такожУ Запоріжжі чоловік приютив у домі десятки собак і котів, а 92-річну матір переселив до авто (відео)

Від отриманих травм потерпіла померла на місці події. Результат освідчення водія на стан алкогольного сп’яніння показав 2,97 проміле.

Слідчим управлінням за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого, розпочато досудове розслідування за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого. Слідчі дії тривають.

Як повідомляв УНІАН, раніше на Харківщині трактор задавив німця, який цікавився українським сільським життям.