Поліція шукає водія / фото npu.gov.ua

14 серпня о 22:23 біля будинку на вулиці Сумський шлях у селі Пересічне Дергачівського району водій автомобіля «ВАЗ» не впорався з керуванням та скоїв наїзд на зупинку громадського транспорту.

Читайте такожНа Житомирщині сталася моторошна ДТП: двоє загиблих, водій фури втік (фото)

Як повідомляє прес-служба поліції Харківської області, внаслідок аварії 47-річна мешканка села Пересічне у тяжкому стані, із відкритою черепно-мозковою травмою та переломом стегна була доставлена до Харківської міської клінічної лікарні швидкої та невідкладної медичної допомоги. Також до лікарні була доставлена її 47-річна односельчанка, яка отримала травму нижніх кінцівок.

Відео дня

«Водій транспортного засобу після скоєння ДТП залишив транспортний засіб на місці події та втік. Поліцейські встановили особу 34-річного чоловіка. На даний час вживаються заходи щодо його доставляння до відділу поліції для з’ясування усіх обставин дорожньо-транспортної пригоди», – йдеться в повідомленні.

Інформація зареєстрована у Журналі єдиного обліку заяв і повідомлень Дергачівського відділу поліції. Вирішується питання щодо кваліфікації події за Кримінальним кодексом України.