Група молодиків порізала колеса на автобусах Київ-Суми / Відділ комунікації поліції Сумської області

У Сумах співробітники поліції затримали 30 молодиків, які минулої ночі порізали колеса в маршрутних таксі служб-перевізників.

Читайте такожУ Кривому Розі маршрутка врізалася у дерево, постраждало 10 осіб (фото)

Як повідомили УНІАН у відділі комунікації Головного управління Нацполіції в Сумській області, інформація про те, що в центрі міста неподалік від будівлі компанії «Укртелеком» невідомі в балаклавах ріжуть колеса транспортних засобів маршрутних таксі, надійшла до чергової частини поліції сьогодні, 3 жовтня, близько 03.00.

На місце події виїхали слідчо-оперативна група місцевого відділу поліції та патрульні поліцейські.

«Інформація підтвердилась. Вжитими заходами поліцейські оперативно блокували 30 молодиків і доставили їх до Сумського відділу поліції. Наразі з ними працюють слідчі», – йдеться у повідомленні.

За попередньою інформацією, зловмисники пошкодили 15 транспортних засобів.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (хуліганство) КК України, санкція якої передбачає позбавлення волі на строк від 3 до 7 років.

Проводяться подальші слідчі дії. 

Як повідомляється в сюжеті ТСН, у Сумах півтора десятка автобусів через дії злочинців не змогли виїхати до Києва. Правоохоронці нарахували на колесах автомобілів 60 порізів. В одного автобусу було розбите скло. Власники маршруток говорять про рейдерське захоплення бізнесу. 

Як повідомляв УНІАН 1 жовтня, в Суворовському районі Одеси поліція виявила 25 озброєних чоловіків, які одночасно оселилися в одному з бюджетних готелів. Правоохоронці з`ясували, що молодики виявились "тітушками", що прибули до Одеси із завданням щодо переділу бізнесу.