Угруповання «працювало під замовлення» / фото УНІАН

В Одесі правоохоронці затримали членів злочинного угруповання, яке підпалювала майно підприємців.

Як повідомили УНІАН у прес-службі прокуратури Одеської області, співробітники правоохоронних органів Одеської області під час спільної спецоперації, яка проходила 18-19 грудня, знешкодили злочинне угруповання, учасники якого на замовлення підпалювали майно підприємців та інших громадян по всій Україні.

«Завдяки спільно вжитим слідчо-оперативним заходам і процесуальному керівництву правоохоронці вийшли на слід і тепер затримали 4-х представників злочинної групи, які переховувалися в Одесі», - повідомили в прес-службі.

Відео дня

Відзначається, що угруповання «працювало під замовлення», зокрема, займалося підпалами майна: будівель, автомобілів підприємців та інших громадян.

Читайте такожНа Львівщині при отриманні тисячі євро хабара попався голова одного з райсудів

Наприклад, один з підпалів зафіксовано на території Лиманського району Одеської області.

На даний час вживаються заходи для встановлення замовників цих злочинів і притягнення їх до відповідальності.

Вищезгадана спецоперація проведена за участю прокурорів Одеської місцевої прокуратури №4, співробітників Одеського управління Департаменту внутрішньої безпеки Національної поліції України, слідчих Суворовського відділу поліції і працівників Батальйону поліції особливого призначення Головного управління Національної поліції в області.

У Головному управлінні Нацполіції повідомили, що зараз у місцях проживання затриманих проводяться обшуки.

«Члени злочинного угруповання тероризували підприємців по всій Україні. Підпалювали їх майно - будинки, автомобілі», - додали в главку.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 194 (умисне знищення або пошкодження майна) Кримінального кодексу України.