На Львівщині у приміському потязі влаштували бійку / УНІАН

На Львівщині група осіб влаштувала бійку у приміському потязі сполученням "Львів - Здолбунів". Один з учасників бійки завдав тілесних ушкоджень поліцейській, яка прибула на виклик у складі групи реагування.

Читайте такожВ центрі Одеси на очах у дітей побилися два Діди Морози (відео)

Як повідомляється на сайті нацполіції Львівської області, вдень 25 грудня правоохоронці отримали повідомлення про бійку та хуліганські дії в електричці. Поїзд, у першому вагоні якого перебувають правопорушники, прибував на станцію у смт Красне.

Відео дня

На місце оперативно прибула група реагування патрульної поліції. Під час встановлення всіх обставин події та осіб правопорушників, один із учасників бійки раптово наніс поліцейській удари по  обличчю та голові.

Капітана поліції госпіталізовано, в неї діагностували струс головного мозку та забої тіла.

Нападника затримано в порядку статті 208 Кримінально-процесуального кодексу України. Ним виявився  47-річний мешканець Буського району. Невдовзі суд обере йому міру запобіжного заходу. 

Правоохоронці встановили особи всіх причетних до скоєння хуліганських дій у поїзді. Обставини події встановлюються.

За даними фактами відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 345 КК України  (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу, яка передбачає покарання до п'яти років позбавлення волі) та за ч.2 ст.296 КК України (хуліганство, - санкція статті передбачає покарання – обмеження волі на строк до п’яти років або позбавлення волі на строк до чотирьох років).

Раніше повідомлялось, що в Києві спроба вкрасти ялинку переросла в бійку - в хід пішли ножі та сокири.