Иллюстрация REUTERS

Школярка знепритомніла просто на сцені під час новорічного ранку у школі. На жаль, медикам врятувати її життя не вдалося. Трагедія сталася у селі Бариш Бучацького району 28 грудня.  

Про смерть учениці повідомляє у соцмережі "Фейсбук" депутат Бучацької міськради Анатолій Дубина, передає видання "20 хвилин".

Читайте такожУ Львові водій авто з іноземними номерами збив на смерть дівчину на зупинці і втік з місця ДТП (фото, відео)

Відео дня

"Вчора, 28 грудня 2018 року, в Бариській ЗОШ І-ІІІ ст. раптово померла учениця цієї школи. На даний момент є наступна інформація від директорки школи, Ільніцька Лариса Анатоліївна: "28 грудня в школі проводились заходи до новорічно-різдвяних свят, учні 5-8 класів проводили новорічний ранок до 14 год і Даринка, учениця 6 класу брала активну участь. З 15 год розпочалося новорічне свято для учнів 9-11 кл і Даринка була на цьому святі як глядач. Коли запросили бажаючих на сцену, Даринка виявила бажання і вийшовши на сцену відразу втратила свідомість. Вчитель і один з батьків винесли Даринку з приміщення на свіже повітря. Надавали допомогу шкільна медсестра і медсестра з педіатричного центру, робили все можливе. Не гаючи часу сільська швидка допомога в супроводі шкільної медсестри і заступника директора з виховної роботи везли Даринку на зустріч районній швидкій, з якою зустрілися на початку села", - йдеться у пості.

Інформацію повністю підтвердив Сергій Головецький, головний лікар Бучацького районного центру ПМСД. Дійсно допомога надавалася медсестрами, районна швидка забрала дівчинку вже в стані клінічної смерті. Сьогодні зранку були терміново викликані на роботу всі причетні лікарі (сімейний лікар, педіатр і т.д.), перевірено амбулаторну картку дитини, результати обстежень... виявлено, що жодними хронічними хворобами учениця не хворіла, не мала ніяких протипоказань для занять на уроках фізкультури.

За попередніми даними судово-медичної експертизи, причиною смерті стала гостра серцева недостатність.