Водій збив на смерть на 25-річну дівчину / фото varta1.com.ua

Правоохоронці встановили особу і затримали водія автомобіля, який 30 грудня у Львові скоїв смертельний наїзд на дівчину і з місця ДТП втік.

Як повідомили у відділі комунікації Головного управління Національної поліції у Львівській області, під час проведення комплексу оперативно-розшукових заходів правоохоронці встановили особу водія-втікача. «Ним виявився 25-річний львів’янин, працівник поліції. Зловмисник затриманий», - йдеться у повідомленні.

Читайте такожНа Харківщині потяг «Москва-Кривий Ріг» на смерть збив чоловіка

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) КК України. Санкція статті передбачає покарання від трьох до восьми років позбавлення волі.

Як повідомляв УНІАН, у Львові 30 грудня водій легкового автомобіля з іноземними номерами збив на смерть на 25-річну дівчину на трамвайній зупинці і втік з місця ДТП. Аварія сталася близько 6.50 у центральній частині Львова, на вулиці Івана Франка, 68. Водій автомобіля BMW з номерами іноземної реєстрації на трамвайній зупинці скоїв наїзд на 25-річну жительку Жидачівського району Львівщини, яка від отриманих травм померла. Водій втік з місця події, залишивши автомобіль неподалік від місця ДТП.