У Львові водій авто з іноземними номерами збило на смерть дівчину / фото varta1.com.ua

У Львові водій легкового автомобіля з іноземними номерами збив на смерть на 25-річну дівчину на трамвайній зупинці і втік з місця дорожньо-транспортної пригоди.

Читайте такожНа Львівщині суддя на іномарці збив на смерть пішохода

Як повідомили УНІАН у відділі комунікації Головного управління Національної поліції у Львівській області, аварія сталася близько 6.50 у центральній частині Львові, на вулиці Івана Франка, 68.

Водій автомобіля BMW з номерами іноземної реєстрації на трамвайній зупинці скоїв наїзд на 25-річну жительку Жидачівського району Львівщини, яка від отриманих травм померла. Водій втік з місця події, залишивши автомобіль неподалік від місця ДТП. 

Поліцейські встановлюють особу водія-втікача, проводять оперативно-розшукові заходи, з’ясовують обставини ДТП. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження. 

Як повідомляє на своїй сторінці у Facebook координатор ГО «Варта-1», яка співпрацює з правоохоронцями, депутат Львівської міської ради Ігор Зінкевич, «відбувся автонаїзд в трамвайну зупинку автомобілем BMW 320CI #KM637T темно-синього кольору під керуванням невстановленого водія». «На зупинці була молода дівчина, яка загинула на місці події. Автомобіль виявлено патрульною поліцією в 200 м від місця ДТП без водія. Наразі встановлюється водій транспортного засобу або інформація про нього», - поінформував він.