У Харківській області до 15 років в'язниці засуджений місцевий житель за зґвалтування 7-річної дівчинки / фото pixabay.com

Дергачівський районний суд Харківської області засудив 67-річного місцевого жителя до 15 років позбавлення волі за розбещення та зґвалтування 7-річної дівчинки.

Як повідомляє прес-служба прокуратури Харківської області, вироком суду чоловіка визнано винним у розбещенні та зґвалтуванні малолітніх (ч. 2 ст. 156, ч. 4 ст. 152 ККУ).

За словами керівника місцевої прокуратури Андрія Кравченка, суд підтримав позицію прокуратури та присудив зловмиснику максимальне покарання, передбачене санкцією статті – 15 років позбавлення волі.

Відео дня

Читайте такожВбивство 9-річної дівчинки на Одещині: дитину зґвалтували, а потім задушили

У прес-службі додали, що вирок суду не набув чинності, оскільки триває час на апеляційне оскарження.

За інформацією прокуратури, наприкінці липня 2016 року засуджений запросив до себе додому двох 7-річних дівчаток, що гралися біля його будинку, і пообіцяв пригостити дітей печивом та цукерками. Він і раніше частував дівчаток солодощами, тому вони без остраху пішли з ним. Заманивши дітей до будинку, він закрився в кімнаті з однією з них та зґвалтував.

Раніше в Дніпрі на лаві підсудних опинився чоловік, який зґвалтував власного племінника.