У Миколаєві наркоман тяжко поранив водія таксі / Скріншот - ТСН

У Миколаєві затримали чоловіка, який у стані наркотичного сп’яніння викрав таксі та тяжко поранив його водія. Патрульним довелось рятувати його від самосуду інших таксистів – колег потерпілого.

Читайте такожВ Одесі вантажівка врізалася в патрульну Toyota Prius: є постраждалі (фото)

Про це йдеться у сюжеті ТСН. Зазначається, що потерпілий наразі в реанімації - у тяжкому стані. Пасажир зупинив таксі, назвав адресу, але під час руху несподівано накинувся на водія - проломив йому череп та викрав машину.

Відео дня

Поліція розпочала пошуки. До них долучилися і таксисти, колеги потерпілого. Викрадене авто один із них помітив на дорозі, розпочав переслідування. Одночасно повідомив про це поліції.

На підмогу переслідувачам виїхали ще близько 40 таксистів. Зловмисника кількома автівками таксі та поліції вдалося взяти у кільце. Той врізався у патрульну машину, вискочив з салону та намагався втекти. Таксисти ледь не вчинили над ним самосуд – зловмисника врятували патрульні.

Виявилось, що підозрюваному 29 років, на таксиста він напав у стані наркотичного сп’яніння. Тепер йому загрожує 8 років за гратами.  

Нагадаємо, в жовтні минулого року у миколаївському тролейбусі з бортовим номером «3032» сталася бійка між пасажирами.